Om du drömmer om ett par klassiska, välsittande jeans behöver du inte leta längre. Dessa jeans har precis rätt skärning med hög midja och rymliga ben som smalnar av något nedtill. Denimkvaliteten är så mjuk och skön att du kommer att vilja ha dem på dig hela dagen. Jeansen har även en fin liten detalj med en svart knapp som bryter av denimlooken. Bär dessa byxor med allt i din garderob – de är perfekta för allt!

Panadit Byxa

Panadit Byxa

5715165463908
SEK 1039.20 I lager
SEK 1.039,20 SEK 1.299,00
9 recensioner
20%

Färg: Black

DETALJER
Om du drömmer om ett par klassiska, vĂ€lsittande jeans behöver du inte leta lĂ€ngre. Dessa jeans har precis rĂ€tt skĂ€rning med hög midja och rymliga ben som smalnar av nĂ„got nedtill. Denimkvaliteten Ă€r sĂ„ mjuk och skön att du kommer att vilja ha dem pĂ„ dig hela dagen. Jeansen har Ă€ven en fin liten detalj med en svart knapp som bryter av denimlooken. BĂ€r dessa byxor med allt i din garderob – de Ă€r perfekta för allt!
  • Passform: Casual Trousers
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 83% bomull, 15% polyester, 3% elastan
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Typ nr.: 1008208
Se alla detaljer Dölj alla detaljer
recensioner
4.11
Baserat pÄ 9 recensioner
Sköna med stretch.
Stretchiga och bra. Bra att Masai inte har jättelånga byxor ofta lagom längd (är170). Tyvärr är alla byxor väldigt tunna. Inga vinterbyxor som passar kallare klimat. Kan använas vår o höst. Gör gärna i tjockare material på jeansmodellerna! Medium passar 38/40.
Karin E.
Skriv ett omdöme