Den här mörkblå dunkappan har allt: En elegant design med en extra hög krage och oändlig komfort och värme. Det är som att krypa in i ett stort mjukt täcke. Kappan är designad med randiga sömmar som håller dunfyllningen på plats och en asymmetrisk knappslå. Njut också av de funktionella blixtlåsfickorna med mjukt fleecefoder och slitsar med blixtlås i sidorna. En mjuk och bekväm kappa som håller dig varm och bekväm i alla väder.

Taffanie Dunkappa

Taffanie Dunkappa

5715165657277
SEK 3299.00 I lager
SEK 3.299,00
NEW
Responsible down

Färg: Moonlit Ocean

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Den hÀr mörkblÄ dunkappan har allt: En elegant design med en extra hög krage och oÀndlig komfort och vÀrme. Det Àr som att krypa in i ett stort mjukt tÀcke. Kappan Àr designad med randiga sömmar som hÄller dunfyllningen pÄ plats och en asymmetrisk knappslÄ. Njut ocksÄ av de funktionella blixtlÄsfickorna med mjukt fleecefoder och slitsar med blixtlÄs i sidorna. En mjuk och bekvÀm kappa som hÄller dig varm och bekvÀm i alla vÀder.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% polyester. Fyllning: 90% dun, 10% fjĂ€der
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: RDS-certified down
  • Typ nr.: 1009495
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad med RDS (Responsible Down Standard, CU-876246) certifierad dun. Detta sÀkerstÀller att produkten innehÄller dun och fjÀdrar frÄn gÄrdar som ocksÄ Àr certifierade och dÀrmed garanterar djurvÀlfÀrd och ansvarsfullt jordbruk.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Straight

Visa alla