Den här ljusbruna skjortklänningen är perfekt för de dagar då du vill hålla det enkelt och elegant. Det mjuka tyget i manchester gör klänningen behaglig att bära och med sitt A-linjeformade snitt faller den mjukt och bekvämt över kroppen. Klänningen är designad med rund halsringning, knappar, passpoalfickor och sidoslitsar. Bär den som en klänning med leggings och höga stövlar eller öppen som en jacka och låt de långa linjerna föra samman din look.

Naja Klänning

Naja Klänning

5715165637811
SEK 1499.00 I lager
SEK 1.499,00
7 recensioner
NEW
Better Cotton

Färg: Chipmunk

DETALJER
Den hÀr ljusbruna skjortklÀnningen Àr perfekt för de dagar dÄ du vill hÄlla det enkelt och elegant. Det mjuka tyget i manchester gör klÀnningen behaglig att bÀra och med sitt A-linjeformade snitt faller den mjukt och bekvÀmt över kroppen. KlÀnningen Àr designad med rund halsringning, knappar, passpoalfickor och sidoslitsar. BÀr den som en klÀnning med leggings och höga stövlar eller öppen som en jacka och lÄt de lÄnga linjerna föra samman din look.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1005933
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
4.14
Baserat pÄ 7 recensioner
Helt OK
Helt OK
Lena H.
Skriv ett omdöme

Mer design i A-Shape

Visa alla