Mjuka, enkla och bekväma styles är oumbärliga i din garderob. Med sin mjuka jerseykvalitet är den här klänningen en dröm att bära. Den är designad med V-ringning, skärning under bysten, passpoalfickor och extra tyg i sidorna för att framhäva det feminina A-linjeformade snittet. Bär den som den är eller styla den med ett par mönstrade leggings eller en scarf för att skapa din egen personliga look.

Natsuko JERSEY Klänning

Natsuko Jersey Klänning

5715165695019
SEK 1299.00 I lager
SEK 1.299,00
FSC® CERTIFIED

Färg: Moonlit Ocean

DETALJER
Mjuka, enkla och bekvÀma styles Àr oumbÀrliga i din garderob. Med sin mjuka jerseykvalitet Àr den hÀr klÀnningen en dröm att bÀra. Den Àr designad med V-ringning, skÀrning under bysten, passpoalfickor och extra tyg i sidorna för att framhÀva det feminina A-linjeformade snittet. BÀr den som den Àr eller styla den med ett par mönstrade leggings eller en scarf för att skapa din egen personliga look.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 95% viskos, 5% elastan
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009851
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i A-Shape

Visa alla