Avslappnad, bekväm, feminin – och snygg helt enkelt. Den här mönstrade klänningen kommer snabbt att bli din nya favorit. Den är designad i en mjuk och något transparenta viskosen med det vackraste trycket. Klänningen har även en klassisk skjortkrage med knappslå, långa ärmar med manschetter och böljande längder nedtill. Den fina A-linjeformen understryker det feminina uttrycket. Styla klänningen med dina favoritsneakers eller en höga kängor beroende på humör.

Nergis Klänning

Nergis Klänning

5715165425395
SEK 1329.30 I lager
SEK 1.329,30 SEK 1.899,00
1 recensioner
30%
FSC® CERTIFIED

Färg: Green Sheen

DETALJER
Avslappnad, bekvĂ€m, feminin – och snygg helt enkelt. Den hĂ€r mönstrade klĂ€nningen kommer snabbt att bli din nya favorit. Den Ă€r designad i en mjuk och nĂ„got transparenta viskosen med det vackraste trycket. KlĂ€nningen har Ă€ven en klassisk skjortkrage med knappslĂ„, lĂ„nga Ă€rmar med manschetter och böljande lĂ€ngder nedtill. Den fina A-linjeformen understryker det feminina uttrycket. Styla klĂ€nningen med dina favoritsneakers eller en höga kĂ€ngor beroende pĂ„ humör.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1007873
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 1 recensioner
Kurviga modeller önskas
Klänningen ser väldigt bra ut på en kurvig kropp, vilket jag har. Tyget är behagligt och snyggt. Varför använder inte Masai fylliga modeller för att presentera A-Shape passform i sin katalog?
Elena S.
Skriv ett omdöme