Se till att du har något prickigt i din garderob med denna feminina klänning. Klänningen är skuren i ett vackert A-linjeformat snitt med slits och knytband i nacken. Den mjuka viskosen faller bekvämt över kroppen och gör klänningen härlig att bära. Den har också passpoalfickor, skärning under bysten och massor av små veck som ger kjolen precis rätt vidd. Styla klänningen med ett halsband för en komplett stilfull look.

Nidge Klänning

Nidge Klänning

5715165679125
SEK 1399.00 I lager
SEK 1.399,00
FSC® CERTIFIED

Färg: Moonlit Ocean

DETALJER
Se till att du har nÄgot prickigt i din garderob med denna feminina klÀnning. KlÀnningen Àr skuren i ett vackert A-linjeformat snitt med slits och knytband i nacken. Den mjuka viskosen faller bekvÀmt över kroppen och gör klÀnningen hÀrlig att bÀra. Den har ocksÄ passpoalfickor, skÀrning under bysten och massor av smÄ veck som ger kjolen precis rÀtt vidd. Styla klÀnningen med ett halsband för en komplett stilfull look.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009707
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i A-Shape

Visa alla