Den klassiska tulpanklänningen är tillbaka i en ny och extra chic variant. Det är samma exklusiva, mjuka jerseykvalitet med ett vackert tryck, men den här klänningen har också en rund halsringning med knappar för att ge din look det där lilla extra. Klänningen är designad med långa ärmar, massor av feminina veck och diskreta sidofickor. Styla klänningen med ett par höga stövlar för en enkel stilren look.

Nilana JERSEY Klänning

Nilana Jersey Klänning

5715165687946
SEK 1199.00 I lager
SEK 1.199,00
FSC® CERTIFIED

Färg: Sea Turtle

DETALJER
Den klassiska tulpanklÀnningen Àr tillbaka i en ny och extra chic variant. Det Àr samma exklusiva, mjuka jerseykvalitet med ett vackert tryck, men den hÀr klÀnningen har ocksÄ en rund halsringning med knappar för att ge din look det dÀr lilla extra. KlÀnningen Àr designad med lÄnga Àrmar, massor av feminina veck och diskreta sidofickor. Styla klÀnningen med ett par höga stövlar för en enkel stilren look.
  • Passform: Shaped
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 95% viskos, 5% elastan
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009791
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme