Med den här tidlösa skjortklänningen kan du skapa en feminin bohemisk look utan ansträngning. Klänningen är designad i ett löst sittande, avslappnat snitt som faller mjukt och bekvämt över kroppen. Den har också flera feminina detaljer som drapering i ryggen, passpoalfickor och en liten slits på ärmarna. Bär klänningen som den är eller skapa en snygg lager-på-lager-look med byxor under.

Nimes Klänning

Nimes Klänning

5715165678210
SEK 1299.00 I lager
SEK 1.299,00
Better Cotton

Färg: Teal

DETALJER
Med den hÀr tidlösa skjortklÀnningen kan du skapa en feminin bohemisk look utan anstrÀngning. KlÀnningen Àr designad i ett löst sittande, avslappnat snitt som faller mjukt och bekvÀmt över kroppen. Den har ocksÄ flera feminina detaljer som drapering i ryggen, passpoalfickor och en liten slits pÄ Àrmarna. BÀr klÀnningen som den Àr eller skapa en snygg lager-pÄ-lager-look med byxor under.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009694
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme