Kompromissa inte med komfort och stil när du väljer något nytt till din garderob. Denna enfärgade klänning har en enkel, stilren look och är gjord i en vävd viskoskvalitet med bomull och cupro som är fantastisk att ha på sig. Klänningen har en oversizemodell vilket gör att den får ett löst och fint fall ned över kroppen. Den är designad med en dold knappslå, diskreta fickor och en snygg rundad fåll. Bär klänningen ensam, eller skapa en läcker lager-på-lager-look med lösa byxor och en lång kofta.

Noalta Klänning

Noalta Klänning

5715165394400
SEK 1049.30 I lager
SEK 1.049,30 SEK 1.499,00
7 recensioner
30%
FSC® CERTIFIED

Färg: Capers

DETALJER
Kompromissa inte med komfort och stil nÀr du vÀljer nÄgot nytt till din garderob. Denna enfÀrgade klÀnning har en enkel, stilren look och Àr gjord i en vÀvd viskoskvalitet med bomull och cupro som Àr fantastisk att ha pÄ sig. KlÀnningen har en oversizemodell vilket gör att den fÄr ett löst och fint fall ned över kroppen. Den Àr designad med en dold knappslÄ, diskreta fickor och en snygg rundad fÄll. BÀr klÀnningen ensam, eller skapa en lÀcker lager-pÄ-lager-look med lösa byxor och en lÄng kofta.
  • Passform: Oversize
  • MĂ„tt: Storlek M: LĂ€ngd = 100 cm. Bröstvidd = 154 cm.
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 69% viskos, 18% bomull, 13% cupro
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC 100%
  • Typ nr.: 1004979
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning.

Läs mer
recensioner
4.14
Baserat pÄ 7 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Oversize

Visa alla