Denna tidlösa skjortklänning är högst upp på våra huvuddesigners lista den här säsongen. Klänningen är gjord av vävd viskos i en kvalitet som är mjuk som siden. Den har en vacker skulptural silhuett med ett längre bakstycke som är rakt skuret. Låt den falla löst och smickrande över kroppen, eller använd det medföljande bältet för att skapa en tajtare kimono-look. Klänningen är även designad med ett par sköna sidofickor.

Nydema Skjortklänning

Nydema Skjortklänning

5715165434564
SEK 1049.30 I lager
SEK 1.049,30 SEK 1.499,00
1 recensioner
30%
FSC® CERTIFIED

Färg: Starfish

DETALJER
Denna tidlösa skjortklÀnning Àr högst upp pÄ vÄra huvuddesigners lista den hÀr sÀsongen. KlÀnningen Àr gjord av vÀvd viskos i en kvalitet som Àr mjuk som siden. Den har en vacker skulptural silhuett med ett lÀngre bakstycke som Àr rakt skuret. LÄt den falla löst och smickrande över kroppen, eller anvÀnd det medföljande bÀltet för att skapa en tajtare kimono-look. KlÀnningen Àr Àven designad med ett par sköna sidofickor.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 180 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 85% viskos, 15% polyamid
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1007989
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 1 recensioner
Fin skön passar till mycket
Fin skön passar till mycket
Susanne N.
Skriv ett omdöme