Ett vackert blommönster kan rädda dig från alla klädkriser. Den här klänningen erbjuder en enkel feminin look med sitt vackra tryck och volangdetaljer. Den mjuka viskosen är skuren i vår populära bias-passform, så klänningen sitter vackert och elegant på kroppen och skapar en feminin siluett. En klänning som är snygg i sig, men som du också enkelt kan piffa till med en kort jacka eller en scarf runt halsen.

Nyrgit Klänning

Nyrgit Klänning

5715165426446
SEK 909.30 I lager
SEK 909,30 SEK 1.299,00
1 recensioner
30%
FSC® CERTIFIED

Färg: Misty Rose

DETALJER
Ett vackert blommönster kan rÀdda dig frÄn alla klÀdkriser. Den hÀr klÀnningen erbjuder en enkel feminin look med sitt vackra tryck och volangdetaljer. Den mjuka viskosen Àr skuren i vÄr populÀra bias-passform, sÄ klÀnningen sitter vackert och elegant pÄ kroppen och skapar en feminin siluett. En klÀnning som Àr snygg i sig, men som du ocksÄ enkelt kan piffa till med en kort jacka eller en scarf runt halsen.
  • Passform: Bias
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1007888
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 1 recensioner
Sitter perfekt kättefin
Sitter perfekt kättefin
Hans B.
Skriv ett omdöme