Leta inte längre – den här fina bomullstoppen kommer garanterat att bli en favorit under säsongen. Den mjuka bomullen har en härlig krispig känsla och den djupa V-ringningen tillför ett feminint element. Med sin klassiska raka passform faller den vackert över kroppen, medan den smala elastiska fållen skapar en smickrande silhuett. Toppen är sitter löst, lätt och luftigt och passar perfekt till allt från en snygg pennkjol till lösa, lediga cargobyxor.

Devyn Topp

Devyn Topp

5715165684563
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
Better Cotton

Färg: Pure Cashmere

DETALJER
Leta inte lĂ€ngre – den hĂ€r fina bomullstoppen kommer garanterat att bli en favorit under sĂ€songen. Den mjuka bomullen har en hĂ€rlig krispig kĂ€nsla och den djupa V-ringningen tillför ett feminint element. Med sin klassiska raka passform faller den vackert över kroppen, medan den smala elastiska fĂ„llen skapar en smickrande silhuett. Toppen Ă€r sitter löst, lĂ€tt och luftigt och passar perfekt till allt frĂ„n en snygg pennkjol till lösa, lediga cargobyxor.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009769
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme