Detta stickade plagg är kärlek vid första ögonkastet. Kombinationen av bylsig pärlstickning och den vackra ljusblå färgen gör den perfekt för en enkel övergångslook. Toppen har ett oversizesnitt för generös komfort. Den är designad med hög hals med en slits baktill, nedhasade axelsömmar och grovstickade ribbdetaljer. Styla den med ett par jeans eller herrinspirerade byxor för en elegant look.

Frydah Topp

Frydah Topp

5715165654719
SEK 1299.00 I lager
SEK 1.299,00
Better Cotton

Färg: Blue Fog

DETALJER
Detta stickade plagg Àr kÀrlek vid första ögonkastet. Kombinationen av bylsig pÀrlstickning och den vackra ljusblÄ fÀrgen gör den perfekt för en enkel övergÄngslook. Toppen har ett oversizesnitt för generös komfort. Den Àr designad med hög hals med en slits baktill, nedhasade axelsömmar och grovstickade ribbdetaljer. Styla den med ett par jeans eller herrinspirerade byxor för en elegant look.
  • Passform: Oversize
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 53% bomull, 35% akryl, 12% polyester
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009471
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Oversize

Visa alla