Skapa en feminin lager-på-lager-look med denna mönstrade tunika. Den är stickad i en lätt, mjuk kvalitet och har ett oversizesnitt, så att den faller tungt och fint längs kroppen. De långa smala ärmarna skapar en fin kontrast till den lösare toppen. Tunikan har också rund halsringning och höga slitsar i sidorna och är det perfekta extra lagret över smala byxor och en lång skjorta.

Fernande Tunika

Fernande Tunika

5715165672386
SEK 1399.00 I lager
SEK 1.399,00
NEW
Better Cotton

Färg: Fog

DETALJER
Skapa en feminin lager-pÄ-lager-look med denna mönstrade tunika. Den Àr stickad i en lÀtt, mjuk kvalitet och har ett oversizesnitt, sÄ att den faller tungt och fint lÀngs kroppen. De lÄnga smala Àrmarna skapar en fin kontrast till den lösare toppen. Tunikan har ocksÄ rund halsringning och höga slitsar i sidorna och Àr det perfekta extra lagret över smala byxor och en lÄng skjorta.
  • Passform: Oversize
  • Modell information: Modellen Ă€r 176 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 55% bomull, 20% viskos, 20% polyamid, 5% ull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009601
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme