Denna tunika gör det enkelt att skapa en personlig och elegant look. Den är designad med ett snyggt konstnärligt print och har ett klassiskt snitt med raka linjer som gör den mycket bekväm att ha på sig. Njut av den avslappnade men ändå feminina looken med rund hals, sidofickor och en fin detalj med ett längre bakstycke. Den perfekta stilen för en avslappnad lager-på-lager-look.

Galilea Tunika

Galilea Tunika

5715165621209
SEK 1299.00 I lager
SEK 1.299,00
Better Cotton

Färg: Celestial

DETALJER
Denna tunika gör det enkelt att skapa en personlig och elegant look. Den Àr designad med ett snyggt konstnÀrligt print och har ett klassiskt snitt med raka linjer som gör den mycket bekvÀm att ha pÄ sig. Njut av den avslappnade men ÀndÄ feminina looken med rund hals, sidofickor och en fin detalj med ett lÀngre bakstycke. Den perfekta stilen för en avslappnad lager-pÄ-lager-look.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009351
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme