En fin och feminin look kan också vara bekväm. Åtminstone om du väljer denna mönstrade tunika. Den mjuka och något transparenta viskosen och A-linjeformen gör att den faller löst och lätt ned över kroppen. Tunikan är designad med ett feminint knytband i nacken och massor av små draperingar på ryggen. Styla den med ett par enkla svarta byxor och du är redo för allt som dagen för med sig.

Goldie Tunika

Goldie Tunika

5715165425258
SEK 909.30 I lager
SEK 909,30 SEK 1.299,00
3 recensioner
30%
FSC® CERTIFIED

Färg: Green Sheen

DETALJER
En fin och feminin look kan ocksĂ„ vara bekvĂ€m. Åtminstone om du vĂ€ljer denna mönstrade tunika. Den mjuka och nĂ„got transparenta viskosen och A-linjeformen gör att den faller löst och lĂ€tt ned över kroppen. Tunikan Ă€r designad med ett feminint knytband i nacken och massor av smĂ„ draperingar pĂ„ ryggen. Styla den med ett par enkla svarta byxor och du Ă€r redo för allt som dagen för med sig.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1007871
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 3 recensioner
Skön och bra kvalitet, passform
Skön och bra kvalitet, passform och fina färger.
Charlotte L.
Skriv ett omdöme